מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


פרופיל: גדי ברקוביץ


 מאמרים שנכתבו על ידי גדי ברקוביץ
  • גבינ ה ספרדית

    פורסם בתאריך 04/24/2009 תחת קטגוריה תזונ ה

    גבינ ת המנ צ'גו שאנ חנ ו מלמדים בקורסים שלנ ו היא אחת הגבינ ות הספרדיות הידועות ביותר בכל העולם. גבינ ה זו מיוצרת מחלב כבשים, באזור לה מנ שה.
    זוהי גבינ ה צהובה קשה בעלת מרקם סמיכ וטעם רענ ן.
    אפשר למצוא בחנ ויות מגוון רחב של גבינ ות מנ צ'גו אבל תמיד אתם צריכים לזכור שגבינ ת מנ צ'גו אמיתית היא הגבינ ה שרשום עליה שהיא יוצרה באזור לה מנ שה. ..קרא את המאמר השלם ..

  • גבינ ות איטלקיות

    פורסם בתאריך 02/22/2009 תחת קטגוריה תרבות הפנ אי

    בקורסים שלנ ו אנ חנ ו מלמדים לעשות גבינ ות איטלקיות ואחרות בשיטות ביתיות מסורתיות, כמו שיצרוגבינ ות לפנ י הרבה שנ ים. אנ חנ ו נ למד אתכם להתאים אותם ליינ ות, נ למד אתכם להכין מאכלים שתוכלו להכין מגבינ ות אלו . ..קרא את המאמר השלם ..

  • מי גבינ ה

    פורסם בתאריך 02/18/2009 תחת קטגוריה תזונ ה

    מי הגבינ ה מכילים כמויות גבוהות מאוד של חלבונ ים וכמויות קטנ ות מאוד של שומן ולכן ספורטאים רבים צורכים תוספים המבוססים על מי גבינ ה. את מי הגבינ ה רצוי לשתות בשעות הראשונ ות להיווצרותם בתהליכ הכנ ת הגבינ ות על מנ ת להפיק מהם את מירב התועלת התזונ תית. ..קרא את המאמר השלם ..

  • הולנ ד וגבינ ותיה

    פורסם בתאריך 02/18/2009 תחת קטגוריה תרבות הפנ אי

    גבינ ת גאודה (חאודה) Gouda – גבינ ה זו נ חשבת לגבינ ה חשובה ביותר כ- 60% מכל ייצור הגבינ ות בהולנ ד . כיום היא נ חשבת לאחת הגבינ ות הנ מכרות ביותר לייצוא . היא נ קראת ככ לפי שם העיר שבו מיצרים אותה ..קרא את המאמר השלם ..

  • חשיבות החלבון שבגבינ ות לגוף האדם

    פורסם בתאריך 12/22/2008 תחת קטגוריה בריאות וכושר

    החלבון הינ ו גורם עיקרי בבנ יית השרירים. הוא מהווה 16% ממשקל גופינ ו ויש לו חשיבות עליונ ה עבור גוף האדם ובפרט לספורטאים .
    לחלבונ ים יש תפקידים רבים לגוף האדם כגון בנ יית הרקמות , ההורמונ ים , האנ זימים ,
    השיער והציפורנ יים . צריכת חלבונ ים נ אותה מסייעת לתאי המוח בהעברה יעילה יותר של הפקודות . ..קרא את המאמר השלם ..

  • הבדלים תזונ תיים בין סוגי החלב והגבינ ות

    פורסם בתאריך 12/22/2008 תחת קטגוריה בריאות וכושר

    פעם החלב ומוצריו שימשו כמוצר בסיסי יום יומי . היום המגמה היא להזהיר ולהורות לנ ו להמעיט בצריכת מוצרי החלב . אבל אנ ו נ וטים לשכוח שיש בחלב רכיבים בריאים וחיונ יים לגופנ ו.
    אנ שים מתחילים להבין שהכנ ת גבינ ות בבית ובמחלבות הקטנ ות מנ יבה לנ ו גבינ ות איכותיות ובריאות יותר . ..קרא את המאמר השלם ..


RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר