לצאת לחופשה בארץ - בית מלון | Publisher

לצאת לחופשה בארץ - בית מלון

פורסם בתאריך 11/21/2011 ע"י אריאל כהן בקטגוריה תרבות הפנ אי

הדפס מאמר

ישראל הפכה, במהלכ הש× ים האחרו× ות, מקום אטרקטיבי לבילוי מה× ה. תיירים מרחבי העולם × וסעים לארץ ישראל כדי ל× פוש ולהירגע. בכל הארץ אפשר לגלות בתי מלון המתאימים לכל כיס ולכל זן של תייר. בתי המלון בישראל מציעים אטרקציות הקשורות בעיקר למקומם בארץ - בהתאם לככ × יתן לראות בתי מלון שמבוססים על השכ× ות לים, בעוד אחרים מסתמכים על האטרקציות שכוללת העיר בה הם × מצאים. מסמכ קצר זה יבחן את בתי המלון השו× ים הפזורים ברחבי ארץ ישראל, ו× מליץ על מיקומים שחיבב× ו בצורה אישית.

מלו× ות בתל אביב
העיר תל אביב הי× ה עיר גדולה בארץ ישראל, יעד ראשו× י למ× וחה. לא סתם היא קרויה "עיר ללא הפסקה". עבור מבקרים, מלו× ות בתל אביב מציעים מגוון פעילויות המבוססות על הימצאותם בתוכ תל אביב - פאבים, מועדו× ים, חוף הים וכיוצא בזה. אם הרגיעה שלכם חייבת להתבצע במיקום מרכזי, סמוכ לחוף הים - מדובר ביעד הולם ומתאים לע× יין. בזמן חופשתכם בתל אביב, תוכלו למצוא תיירים רבים המתע× יי× ים בארץ ישראל, מוסדות תרבות דוגמת מופעים והצגות, בתי קול× וע - ובבירור, חיי לילה פעילים שמציעים מסיבות ופאבים אליהם אפשר לצאת. בהתאם למעמדה כיעד × בחר לתיירים, בתי המלון בתל אביב × חשבים כבעלי רמה עולמית מבחי× ת רמת השירות והעיצוב. עבור מי שמעדיף את הים התיכון, את אטמוספירת העיר הגדולה, את מבחר הפעילויות - מוזמן לשהות כאורח בבית מלון בתל אביב ולהתלהב באופן אישי.

מלו× ות באשקלון
אם תרצו ל× פוש באזור הים והחוף, אכ לחסוכ מעצמכם את החוויה של העיר המרכזית, יש ביכולתכם לגלות מלו× ות באשקלון שיהיה בכוחם לספק לכם יעד מעולה לחופשה בארץ. לאחרו× ה, אשקלון הפכה להיות יעד רצוי לתיירות פ× ים, בעקבות היותה שלווה ופחות מרכזית מתל אביב, אכ בכל זאת קרובה לגוש דן. חוץ מזה, מלו× ות באשקלון מציעים אטרקציות רבות המבוססות על היותה של אשקלון עיר גדולה בארץ. אם תרצו לה× ות מהאווירה של עיר, אכ ברמה מתו× ה ומדודה, אשקלון תתגלה כיעד מעולה למ× וחה בבית מלון.

מלו× ות בירושלים
אחדים מכם ישאפו דווקא לבחור בעיר הבירה כיעד לפגרה הבאה שלכם. מלו× ות בירושלים רלוו× טים למשפחות, ומן הסתם לתיירים - היות ומוקדי המשיכה החשובים מבוססים על היותה של ירושלים עיר עתיקה ומקודשת לשלושת הדתות. תיירים בבירת ישראל ירצו, ככל ה× ראה, לטייל במקומות העתיקים והקדושים שהעיר כוללת. ב× וסף, אורחים שומרי מסורת יה× ו מת× אי הארחה רלוו× טיים עבורם. מסיבות אלו, × וח לעוץ על חופשה באזור ירושלים לכל שמבקש להתרחק מעט מההמולה של העיר הגדולה ולה× ות מההיסטוריה ה× מצאת בכל מקום. כעיר ראשית ויעד למבקרים מכל רחבי העולם, עיר-הקודש לא מאכזבת מבחי× ת רמת בתי המלון ו× וכל להציע אותה כיעד תיירותי בכל לשון.


אודות אריאל כהן


הדפס מאמר

גרסת הדפסה למאמר:

http://www.publisher.co.il//article/26402/לצאת-לחופשה-בארץ-בית-מלון