המחבת של ברגהוף | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


המחבת של ברגהוף

פורסם בתאריך
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /home/publihse/public_html/article.php on line 204
03/15/2008 ע"י רוית גולן בקטגוריה בית | צפיות: 1631 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: סיר, מכסה, מחבת, רחבה, ברגהוף, אלומיניום, חום, ארוחה, מטבח, חביתה, בלאי, חיסכון, ידית, קרה, נשלפת, ציפוי, בישול

 

לכל סיר יש מכסה, לכל גנן כף חפירה ולכל טבח או בכל מטבח חייב להיות מחבת וכשמדברים על מחבתות אי אפשר שלא לציין את המחבת החדש של חברת ברגהוף. נכון שלא מדובר בנושא הכי בוער על סדר היום אבל בכל זאת מדובר באחד הכלים היותר שימושיים במטבח. מדובר במחבת רחבה יחסית לאלה המצויים בשוק המחבתות שקוטרה מגיע 24-26 ס"מ. בנוסף מדובר בכלי שהוא רב שימושי. מה שהופך אותה לכזאת הם מספר סיבות הראשונה היא בשל העובדה שהיא עשויה מאלומיניום יש לה תגובה מהירה לחום. בנוסף ציפוי הפרנו, אשר מחליף את הטפלון המסורתי, הוא ציפוי בטיחותי כמו כן המחיר הוא נוח.

באמצעות המחבת ניתן הכין במהירות רבה ארוחה שלמה. למרות גודלה היא לא "גמלונית מדי" לביצוע טיגונים מהירים וקטנים. לדעת מומחים בתחום לעיתים עדיף להשקיע מספר שקלים יותר ולא להסתפק במחבת הזולה ביותר מאחר וזו בעתיד תחזיר את מחירה ואף תחסוך בכל נושא הבלאי. מדובר במחבת שתהיה עמידה לשימוש יומיומי, ותאפשר חסכון בזמן ואנרגיה, תוך ידידותיות ובטיחותיות למשתמש.

חברת ברגהוף מציעה סדרה רחבה של מחבתות, שאחת מהבולטות והאיכותיות שבהן היא המחבת מסדרת הקאסט של החברה שהיא בקוטר 24 ס"מ. מדובר במחבת בעלת ידית קרה ונשלפת, תכונה זו מאפשרת לבשלנים להניח את המחבת לצד הסירים, ללא הידית, ועל ידי כך לחסוך מקום מיותר על הכיריים. בנוסף ניתן להניח את גוף המחבת ללא הידית בתנור, לשם המשך תהליך הבישול בתנור עצמו. ציפוי המחבת מאפשר בישול בריא עם מעט מים, או ללא מים בכלל, ללא צורך בטיגון עם שומן או עם שמן. לטענת היצרנים הטיגון במחבת של ברגהוף משמרת את הויטמינים, המינרלים וטעם התבשיל,  כמו כן הוא מאפשר לקצר את תהליך הבישול ב-30% לפחות, תוך חסכון באנרגיה ותרומה לסביבה.

אז נכון שלא מדובר בבחירה של השנה אלא בסך הכל במחבת אבל אלו המצויים בנבכי המחבתות יודעים לספר כי מדובר בחווית בישול מיוחדת במינה, שגם משפיעה על טעם האוכל, מאפשרת חיסכון וכמובן ידידותית לסביבה. ובמודעות שהולכת וגוברת לא יכלנו לבקש יותר.

אודות רוית גולן

רוית גולן

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר