קרמבו מוקה תוצרת בית | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


קרמבו מוקה תוצרת בית

פורסם בתאריך 06/14/2009 ע"י יוסי אותמזגין בקטגוריה כללי | צפיות: 1401 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: קרמבו, עוגות, עוגיות, עוגה

כמות: 35-30 יחידות קרמבו

חומרים

לבסיס :

200 גרם שוקולד מריר או חלב
1/2 כוס × וטלה (150 גרם)
61/2 כוסות פצפוצי אורז (200 גרם)

לקרם שוקולד לבן וקפה :

2 מיכלים שמ× ת מתוקה (500 מ"ל)
1 כף גדושה אבקת × ס קפה
250 גרם שוקולד לבן

לציפוי שוקולד קרא× צ'י :

350 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן (45 מ"ל)

אופן ההכ× ה

מתחילים להכין את הקרם (הוא דורש קירור של כ-4 שעות):

בסיר מחממים מיכל אחד בלבד של שמ× ת מתוקה עם × ס קפה, לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא × מס.
מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד שהתערובת קרה מאוד (אפשר להכין עד יומיים מראש).

מכי× ים את הבסיס :

ממיסים שוקולד ומערבבים פ× ימה × וטלה. מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים עד שהם מצופים היטב.
מעבירים את התערובת ל× ייר אפייה, מכסים ב× ייר אפייה × וסף ומרדדים בעזרת מערוכ בין ש× י × יירות אפייה (הפצפוצים יישברו ויימעכו תוכ כדי רידוד וזה בסדר), עד שמתקבל דף דחוס בעובי של 1 ס"מ בערכ.
מעבירים את התערובת עם × יירות האפייה למגש ומכ× יסים למקפיא ל-20 דקות, עד שהבסיס מתקשה.
קורצים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ בעזרת חותכן עוגיות. שומרים את התחתיות בכלי אטום במקפיא עד השימוש (אפשר להכין עד שבוע מראש).

מסיימים את הכ× ת הקרם :

מעבירים את תערובת השוקולד הקרה למיקסר, יוצקים פ× ימה מיכל × וסף של שמ× ת מתוקה ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ.

מזלפים את הקרם על התחתיות ומקפיאים שוב :

מזלפים את הקרם על התחתיות: הכי קל לזלף לגבעה גדולה ועגולה, אבל הכי יפה לזלף בצורת ספירלה עם שפיץ בסוף, כמו "גלידה אמריקאית" של פעם.
מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות, עד שהקרם מתקשה.

מצפים בשוקולד ומגישים :

ממיסים שוקולד, ורק אחרי שהוא × מס לגמרי מערבבים לתוכו שמן.
מ× יחים לציפוי להתקרר לטמפ' החדר, מעבירים אותו לכלי צר וארוכ וטובלים בו את הקרמבואים הקפואים (מטביעים אותם הפוכים). מ× יחים בחזרה על המגש - הציפוי יתקשה בתוכ כמה ש× יות.
שומרים במקפיא, ומ× יחים לקרמבואים להפשיר כמה דקות מחוץ למקרר לפ× י ההגשה.
מתכו× ים × וספים באתר × יבים.× ט,הקליקו עכשיו!

אודות יוסי אותמזגין

יוסי אותמזגין

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר