המלצות על משחקים למסיבת רווקות | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


המלצות על משחקים למסיבת רווקות

פורסם בתאריך 04/10/2009 ע"י רן ביטון ביטון בקטגוריה זוגיות | צפיות: 1044 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: מסיבת רווקות

מתחילים להרגיש אווירת חתו× ה באוויר? עכשיו לא מדברים על אולמות אירועים מומלצים, ג× ים, ומוסיקה, רק על המסיבה! רגע לפ× י ה× ה כמה המלצות על מסיבת הרווקות:

 

מה אז אפשר לעשות במסיבת רווקות? יש לא מעט אטרקציות למסיבת רווקות, בצימר, בים, במועדון ועוד הפעם הכ× ו עבורכם כמה הפעלות מומלצות למסיבת רווקות ביתית. הדבר החשוב ביותר הוא לבדוק שהפעילות מתאימה לכל המשתתפות. חשוב שכולן יהי× ו וירגישו ב× וח.

אפשרות אחת היא לעשות מסיבת רווקות עם קריוקי, כולם אוהבים לשיר ומאוד אוהבים לזייף. אפשר להזמין מפעיל כמעט לכל מקום, בבית, צימר ואפילו בים.

אתם יכולים להזמין שף למסיבת הרווקות ויחד איתו ללמוד להכין מאכלים טעימים ומיוחדים ולק× ח במאפים מתוקים עם המון שוקולד.

אפשר לשחק במשחקי שאלות למשל, מה הדבר הכי מטורף שעשית ? משחק אמת ושקר, ועוד, כמובן שצרכ להגדיר מראש "עו× שים" למפסידות ככ שהמשחק יהיה מע× יין ומשעשע.

עוד משחק מע× יין הוא משחק "משבר קרח" הוא משחק בו משתתפות כולן. משחק "משבר קרח" הוא למשל: חבילה עוברת. ורושמים עליה: "למי שהחתו× ה שלה קרובה". ככ המת× ה תגיע, בסופו של דבר, לכלת השמחה.
עוטפים ב× יר × וסף, עליו רושמים "למי שיש יום הולדת הכי קרוב ליום החתו× ה". בכל פעם, החבילה עוברת למי שהיא מתאימה להגדרה באותו שלב.

על × יירות אריזה הבאים אפשר לרשום:"לבחורה בעלת השיער הארוכ". כאן לא מספיק להתווכח, כאן חייבים הוכחות! אין לכן מושג עד כמה מצחיק לראות שתי ב× ות מודדות אורכ שיער! או: "לבעלת כף הרגל " הכי קט× ה/ גדולה" "בעלת הישבן הכי קטן" "למי שהת× שקה עם יותר גברים", "למי שק× תה את ה× על הכי יקרה לקראת החתו× ה", "למי שכבר חוותה חתו× ה", וכו' אפשר כמובן לשלב שאלות יותר עסיסיות אבל זה לשיקול דעתכן. כמות הצחוקים תלויה לא רק במי שהכי× ה את ה"חבילה", אלא גם במקבלות החבילה, לפי תורן...

סד× אות זה פתרון × הדר, אפשר להזמין סד× ת ריקודים ולפזז מעט לפ× י החתו× ה, אפשר להזמין סד× ת מי× יות וללמוד דברים חדשים. סד× אות הומור הם מאוד מוצלחות רק חשוב לבחור מפעילים שקיבלם עליהם המלצות.

מזל טוב!
 

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר