מתכון לפיצה בייתית מאת פיצרייה - הסודות יוצאים החוצה | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


מתכון לפיצה בייתית מאת פיצרייה - הסודות יוצאים החוצה

פורסם בתאריך 07/10/2011 ע"י רועי בן עמי בקטגוריה אומנ ות | צפיות: 1685 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: פיצה פאי, ג'חנ ון, מתכון לפיצה, פיצה

פיצה, מילה שעושה אות× ו רעבים. כשאתה שומע את המילה פיצה, על מה אתה חושב?
איכ הפיצה שלכ? יש עליה גבי× ה מותכת ש× מסה ועל התוספות? הטעם ברור בכל × גיסה, לא ככה?
אולי הדימוי שלכ הוא יותר גבי× ה עבה, בצקי קרום, סיבי וטעם כבד של רוטב פיצה.
במידה והדוגמא הש× יה היא זאת שמתאימה לכ, כ× ראה שההרגלים שלכ בק× יית פיצה היא פיצה קפואה בק× ייה בסופר, אכ לא של פיצה תוצרת הבית.

א× ח× ו בפיצריית פיצה פאי החלט× ו לשתף אותכם בחלק מהסודות הקמוסים של× ו להכ× ת פיצה בייתית, הכי טעימה שתטעמו אי פעם.

מקום טוב להכין בו פיצות הוא - בבית. מה שיש להשיג לפ× י זה חומרי גלם טובים ודמיון.
ת× סה לדמיין פיצה שהיא כבר מעבר לגבי× ה ורוטב פיצה. פיצה היא כמו ס× דוויץ פתוח, ובעצם כל ס× דוויץ יכול להיות פיצה.
פיצה יכולה להתבצע באמצעות סרדי× ים. לשים חרדל במקום רוטב עגב× יות שהוא הבסיס בדרכ כלל, ולמעלה לשים גבי× ה שוויצרית. אפילו פעם ראיתי מישהו מכין פיצה מתוכ ג'ח× ון. השילובים הם אי× סופיים.

פיצה איכותית צריכה רק 5 מרכיבים - קרום, רוטב, המרכיב העיקרי, מרכיב אחד, וגבי× ה אחרת × וספת. למה רק 5? כאשר יש יותר מדי פריטים על הפיצה, הלשון מתקשה להפריד את הטעמים ובככ מאבדת את התעוזה שלה.
זוכרים את הכריכ שדיבר× ו עליו מקודם? החמישה מרכיבים יכולים להיות הג'בטה, ממרח מיו× ז, עגב× יה או חסה, גבי× ה צהובה וטו× ה. אם אתם אוהבים ככה את הכריכ שלכם, אין סיבה שאת הפצה לא.

לפ× יכם מספר רעיו× ות וטיפים לפיצת גורמה.
*אל תשים יותר מדי רוטב. צריכים למרוח את הרוטב בצורה דקה, במידה שיהיה מספיק רוטב לכסות את הפיצה. במידה ותשים יותר מדי רוטב בפיצה, הרוטב יהיה גורם מרכזי בטעם.
*א× ו ממליצים להשתמש בגג 2 סוגי גבי× ות. אין צל של ספק שגבי× ת המוצרלה היא המוכרת והמועדפת בעולם הפיצות, אכ כדי לעשות זאת מיוחד א× ו ממליצים להשתמש בגבי× ות אחרות לחיזוק וגיוון הטעם. כמעט כל גבי× ה תעבוד טוב חוץ מגבי× ות הדיאטה למי× יהן שהן לא × מסות כמו שצריכ. כדי שהגבי× ה לא תשרף, מומלץ להכ× יס את הגבי× ה לת× וכ למשכ ה 5-8 דק' האחרו× ות של האפייה כדי לקבל את המרקם המתאים לגבי× ה.

מאת פיצריית פיצה פאי

אודות רועי בן עמי

רועי בן עמי

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר