אזרחות אמריקאית לילדים - חוק הסבא | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


אזרחות אמריקאית לילדים - חוק הסבא

פורסם בתאריך 04/26/2016 ע"י מנחם מרדכי בקטגוריה אזרחויות זרות | צפיות: 473 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: אזרחות אמריקאית לילדים, חוק הסבא

אזרח אמריקאי שרוצה לתת אזרחות אמרקיאית לילדים שלו, צריך להוכיח לקונסוליה או לשגרירות ארה"ב בישראל כי הוא גר וחי בארה"ב 5 שנים לפני לידת הילד, מתוך 5 השנים שנתיים אמורים להיות מעל גיל 14.
באם אין לו הוכחות כאלו מכיון שהוא חי בארץ מאז שנולד, ישנה אפשרות להשתמש בשנים שחי הסבא או הסבתא בארה"ב, גם כאן צריך להוכיח 5 שנים מתוכם 2 מעל גיל 14. רק שבמקרה זה לא ניתן לעשות זאת כאן בקונסוליה או בשגרירות ארה"ב בישראל ויש לעשות זאת בארצות הברית באחד ממשרדי ההגירה הפזורים ברחבי המדינות בארה"ב.
צריך להכין תיק של מסמכים ולמלא טפסי בקשה ולשלוח אותם יחד עם תשלום לארה"ב ולבחור באיזה מקום תרצו להתקבל לראיון. ישנם משרדים שלהגיע לראיון אצלם יקח שנתיים וישנם כאלו שיקח רק חודשיים וחצי.
התשלום בסך 600 דולר עבור ילד שמתאזרח צריך להשלח עם הבקשה בצ'ק דולרי.

אודות מנחם מרדכי

'אמריקן דוקס' - מס אמריקאי, אזרחות אמריקאית, ויזות. www.usadoc1.com

מנחם מרדכי

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר