שייק ירוק לחיים בריאים | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


שייק ירוק לחיים בריאים

פורסם בתאריך 08/25/2013 ע"י יוסי ארונוביץ בקטגוריה בריאות וכושר | צפיות: 1004 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: שייק ירוק

שייק ירוק – צבע של נקיון

כי ירוק הוא לא רק פלמוליב אלא שגם עלים ירוקים טחונים הם מזון שמנקה את הגוף. ממש כך. עוזר לסלק רעלים, עוזר לחדש תאים ועוד. שייק ירוק מורכב מעלים לפי בחירתכם, כולם טחונים יחד בבלנדר ואחר כך נשתים כשייק. אפשר ואף מומלץ להוסיף רכיבים כמו מורינגה למשל. זה אולי לא נשמע מלהיב במיוחד אבל בואו נראה איך אפשר להפוך שייק ירוק למשהו מושך.

 

מראה חיצוני של שייק ירוק

אז קודם נתחיל עם הצבע וכאן אפשר להוסיף תפוח עץ ירוק שיתן צבע נקי יותר. לחילופין אפשר להוסיף טחינה גולמית לסחרחורת שבבלנדר כדי לקבל גון קצת אחר. הטחינה עצמה לא מושכת אבל לא כדאי לוותר עליה. יש הבדל גדול בין שתיה של הטחינה של הירקות לבין שתיה של מיץ ירקות. מדובר במאות אחוזים של מרכיבים שנמצאים רק בטחינה של הירקות ולא נמצאים במיץ.

 

אגב טחינה של ירקות, טחינת השומשום שאנחנו מכירים כטחינה, היא אינה אלא טחינה של שומשום באבני ריחיים וכך נשאר שמה. ברם,  כל מעיכה ואו ריסוק של פירות או ירקות או זיתים או גרעינים, הרי היא טחינה. והשייק הירוק שלנו הוא גם טחינה של ירקות, שמצאו את עצמם ברכבת הרים מסוג בלנדר וההבדל בינה ובין דיסניוורלד הוא שכאן הירקות באמת איבדו את הראש. בשני המקרים הנדונים הופכים ירוקים אבל זה כבר ענין אחר.

 

מכל מקום, בחזרה אל השייק הירוק. המבחן האמיתי שלו הוא אחרי הטעימות הראשונות כי לא משנה איזה טעם יש לו, סביר שאחרי חצי יום תרצו בעצמכם שלוק נוסף מן השייק הירוק הזה וכיוון שהוא מכיל דברים כמו מורינגה אז הגוף ירצה אותה. מאד.

אודות יוסי ארונוביץ

יוסי ארונוביץ

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר