שלום, אורח
קטגוריות
מאמר כללי על חדרי קירור
חדרי קירור הם חדרים המיועדים לאחסון של מוצרים רגישים הזקוקים לטמפרטורות נמוכות במיוחד, על מנת לשמור על טריותם. מדובר במגוון של מוצרים, בדגש על מוצרי מזון. חדרי קירור נבנים בשיטת בניה ייחודית, הכוללת קירות מבודדים, פאנלים עבים, דפנות פח, שילוב של חומרי בידוד פלסטיים ודלת הנסגרת בצורה הרמטית ושומרת על הקור השורר בחדר הקירור. לחדר הקירור (בדומה למזגן) יש יחידה נוספת, המותקנת מחוץ לו ותפקידה לנקז את החום מתוך החדר כלפי חוץ. חדרי הקירור הם נייחים ואינם ניתנים לשינוע (בשונה למשל ממקרר תעשייתי), אך יתרונם הגדול נעוץ בקיבולת הגבוהה שלהם.
למדריך לבחירת חברת מקצועית להקמת חדרי קירור לחצו כאן:
את הטמפרטורה השוררת בחדר הקירור ניתן לשנות באמצעות ווסת ייעודי ולהתאים אותה לצרכי האחסנה של מוצרי המזון השונים- קירור, הקפאה או הקפאה עמוקה. היכולת לשלוט בטמפרטורה, יחד עם גודלם הרב יחסית (גודל של חדר סטנדרטי בדר"כ) הופכת את חדרי הקירור לפתרון אידיאלי לאחסון של מגוון מוצרים פרט למוצרי מזון, כמו למשל רכיבים אלקטרוניים רגישים, פרחים, תבלינים, תרופות ולמעשה כל דבר שתלוי בקור כדי לשמור על איכותו המקורית.
איך להגיע לקירור א. בני
חדרי קירור משמשים בעיקר בתעשיית המסעדות והמלונאות וכן במטבחים מוסדיים כמו בתי חולים, קיבוצים, בתי אבות ובסיסי צבא, משום שהם מאפשרים אחסון של כמויות גדולות ביותר של מזון, הנצרך באופן שוטף במקומות אלו. כמו כן, נעשה שימוש בחדרי קירור גם במפעלי תעשיה מסויימים (בתחום האלקטרוניקה למשל) ובקרב חקלאים, המשתמשים בהם לאחסון תוצרת חקלאית מהקטיף ועד ההעברה לחנויות או לאריזה. להבדיל, נעשה שימוש בחדרי קירור גם בבתי חולים ובמכונים פתולוגיים, לצורך אחזקת גופות.
קצת על חברת קירור א. בני
ניתן לבנות חדרי קירור על פי דרישות הלקוח, בגדלים שונים ובטווח טמפרטורות רחב. לצורך כך מקובל לפנות לחברה ותיקה בתחום, כמו א.בני קירור, שהיא בעלת נסיון בתכנון ובבניית חדרי קירור בהתאמה לצרכי העסק.
התחבר לשליחת תגובה
לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה